Klaus Schwab commandeert kerkleiders

YouTube player

 

Wat heeft de nieuwe Duitse fuhrer kerkleiders opgedragen?

1. Er wordt niet meer in tongen gesproken noch gebeden

2. Geen genezing meer vandaag de dag door Jezus Christus

3. Geen voorspoed meer. Voor 2030 zult gij niets meer bezitten en daar happy mee zijn.

Een grap? Nee dit individu meent het serieus samen met zijn World Economic Forum infiltranten, waarvan Mark Rutte er o.a. een is, maar ook Hugo de Jonge en vele anderen in belangrijke posities in Nederland.
Gaan hun plannen daadwerkelijk uitgevoerd worden. Niet zolang de ware kinderen van God nog op de planeet aarde in hun posities staan. Vandaar ook zijn ‘commando’s’, want hij weet dondersgoed dat zijn duivelse agenda geen schijn van kans heeft zolang God door de Heilige Geest nog op aarde is. Komt Jezus eenmaal om Zijn bruid, de glorieuze kerk op te halen, dan krijgt satan voor een korte tijd vrij spel. Niemand wil dat meemaken, dus zorg dat Jezus Christus je persoonlijke Redder en Verlosser is. Er bestaat geen andere redding dan door Hem alleen. Alle zogenaamde religieuze leiders zijn dood, Jezus Christus Leeft tot in alle eeuwigheden. Je kunt Hem daadwerkelijk ontmoeten.

Opvallend is dat de regeltjes van meneer Klaus dezelfde zijn als van de dode religieuze kerken. Die zullen er dus vol in meegaan en er zich op z’n minst niet aan storen. Zeker niet zo erg als ze zich storen aan de levende God die vandaag Dezelfde is als ten tijde dat de Bijbel werd geschreven en nog net zo mensen geneest, bevrijd en voor de eeuwigheid red als toen.
Oh ja, ze spreken OVER God, de Bijbel en Jezus Christus, maar dat doet satan ook. 40 dagen lang verzocht hij Jezus in de woestijn toen Hij vastte nota bene met het woord van God Zelf!
Zonder de Heilige Geest = zonder God. Maar Wie IS de Heilig Geest? Hij is in elk geval geen gevoel, kracht, iets of wind. Hij is een Persoon die je kunt leren kennen of kunt negeren zoals dat met elke persoon het geval is.
Het woord zegt ‘allen die door de Geest van God geleid worden zijn kinderen van God’. De rest dus niet, hoe goed ze Zijn woord ook weten te citeren.
Elk mens heeft tenminste 1 100% zekerheid in het leven: een dag zal je laatste zijn op aarde en dan het oordeel van God. Wat je gedaan hebt met Jezus Christus is dan het enige wat er toe doet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *